A Leták és Tamás kft-t 2000 őszén alapította Tamás Gábor és Leták Sarolta. Az iroda létrehozói korábban neves magyar építészek munkatársai voltak.

Családi házak, társasházak, középületek építészeti és belsőépítészeti tervezésével, valamint azok kivitelezési előkészítésével foglalkozunk az ország egész területén, a munka nagyságától függően, rugalmas létszámmal. A tervezés során összeszokott szakági tervezői gárdával dolgozunk (statika, épületgépészet, elektromos-, épületszerkezet-, szigetelés tervezés, kert és úttervezés...). Az építkezés teljes ideje alatt tervezői művezetéssel és műszaki tanácsadással segítjük a tervek pontos megvalósítását.

Célunk olyan természetes anyagokból épülő házak tervezése, amelyek a mai felgyorsult világunkban harmóniájukkal, méltóságukkal a testi, lelki feltöltődést szolgálják. Házainkban elválaszthatatlan egységet képez a funkció – amely a tervezés alapja– és a Kárpát medence építészeti és kulturális hagyományain alapuló formavilág, amely a külsőben és a belsőben egységesen jelenik meg. Épületeink belső hangulatát a házak tartószerkezetét képező igényesen kialakított faszerkezetek nagyban meghatározzák, és alapvetően befolyásolják azok belsőépítészeti kialakítását is. Fontosnak tartjuk az épületeinket körülvevő kertek gondos, azokkal összhangban lévő kialakítását, megtervezését, hogy a külső és a belső harmonikus egységet képezzen.

Az építtetőkkel korrekt kapcsolat kialakítására törekszünk, és a társtervezőkkel együtt azon vagyunk, hogy az épületek kivitelezése átlátható és lehetőleg problémamentes legyen.

Tamás Gábor
    okl. építészmérnök
    vezető tervező
    Telefon: (20) 457 7277
 

Leták Sarolta
    okl. építészmérnök
    Telefon: (30) 212 8148
 

Csóka Balázs
    okl. építészmérnök
    Telefon: (30) 437 5291